[rev_slider alias=”horizon” /]

Ποιοι Είμαστε

Συσσωρεύοντας χρόνια εμπειρίας στη διαφήμιση ξενοδοχειακών χώρων, η Horizon σήμερα είναι σε θέση να προσφέρει συνδυασμένες λύσεις διαδικτυακής προώθησης, που ανάλογα με τις ανάγκες σας θα εξελίξουν περαιτέρω την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται από το 2012 στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εικονικών περιηγήσεων με χρήση των εργαλείων της Google (Street View) ή αυτόνομα, με την χρήση εναλλακτικών προγραμμάτων . Το portfolio μας περιέχει πολλαπλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής μέσα από εικονικές περιηγήσεις 360 μοιρών.

Το διαφημιστικό μας κομμάτι προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας εντός και εκτός διαδικτύου όπως η κατασκευή ιστοσελίδων και η χρήση εργαλείων διαδικτυακής διαφήμισης (SEO & SEM).

Η δική μας πρόταση σχετικά με την εταιρική σας προώθηση είναι ολιστική, με χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων και ενδεδειγμένων για κάθε περίπτωση μέσων.

Αν λοιπόν έχετε μια επιχείρηση ή οργανισμό και ψάχνετε για διαφημιστική εταιρεία με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, την έχετε ήδη μπροστά σας.

Τι Προσφέρουμε

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων,προσαρμοσμένη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου (CMS), web hosting, στρατηγική και σχεδιασμό δικτύου.

Η ιστοσελίδα είναι το σημαντικότερο μέρος της εικόνας μιας επιχείρησης σε ότι αφορά τους πελάτες. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή ελκυστικών ιστοσελίδων με από κοινού σχεδιασμό, που θα χαρακτηρίζουν εσάς και την επιχείρησή σας.

Σας κατανοούμε και μαζί βρίσκουμε την ιδανικότερη λύση.

Ανάπτυξη Google Business View | Google Trusted Photographers

Με το Google Business View μπορείτε να προσκαλέσετε τους χρήστες του διαδικτύου και υποψήφιους πελάτες σας, να περιηγηθούν εικονικά στην επιχείρησή σας μέσω των αναζητήσεων Google, των χαρτών της Google, τη σελίδα σας στο Google Plus, από την ιστοσελίδα σας ακόμα και από το facebook ή/και άλλα κοινωνικά δίκτυα 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο!

Στο πεδίο των εικονικών περιηγήσεων η Ηorizon δραστηριοποιείται από το 2012, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχημένα projects σε γνωστά ξενοδοχεία / resorts και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Τα μέλη της Ηorizon ήταν από τα πρώτα που κατείχαν την πιστοποίηση “Google Trusted Photographer” της Google η οποία στην Ελλάδα ήταν διαθέσιμη από το 2015.

Η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτόν των ετών εγγυάται την άρτια και άμεση ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απαιτητικών projects.

Αναλυτικος Οδηγος

Διαδικτυακή προώθηση | Πιστοποίηση AdWords

Από την στιγμή που η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη το επόμενο βήμα είναι να μπορεί κάποιος να την βρει στην μηχανή αναζήτησης.
Η Horizon σας εξασφαλίζει πως η ιστοσελίδα σας είναι σωστή για όλες τις λέξεις κλειδιά και κατηγορίες.

Ενδέχεται να έχετε ήδη ακούσει τους όρους SEO και SEM.

Το SEO (Search engine optimization) είναι το οργανικό κομμάτι της επιχείρησης όπου η προβολή του ενισχύεται χωρίς επιπρόσθετο κόστος με τεχνικές εντός του ιστότοπου και με την σωστή προσθήκη της επιχείρησης σε εργαλεία όπως το My Business της Google, εκεί ακριβώς έρχεται η εικονική περιήγηση (Google Street View) η οποία εκτοξεύει τα στατιστικά της οργανικής σας αναζήτησης.

Το SEM (Search engine marketing) είναι μια επιπρόσθετη υπηρεσία η οποία μπορεί επί πληρωμή να ανεβάσει την επιχείρηση σας στην κορυφή μέσα από τεχνικές στοχευμένου marketing. Το πιο γνωστό εργαλείο και εκείνο που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί είναι το Google AdWords.

Ως γενική πολίτικη δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο SEO, θεωρούμε πως ανέξοδα και με τις καταλληλες κινήσεις η επιχείρηση σας μπορεί να εμφανίζεται σταθερά στην πρώτη θέση σε λέξεις κλειδιά που την αφορούν. Ασφαλώς το SEM με μια ηπιότερη χρήση μπορεί να εξασφαλίσει την διαρκή και σταθερή παρουσία της επιχείρησης στην πρώτη σελίδα της Google.

Ενώ η ιστοσελίδα σας είναι «ανεβασμένη» στο διαδίκτυο εξειδικευμένοι χειριστές του SEO & SEM θα σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη δυνατή στρατηγική, η οποία θα αναβαθμίσει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας σήμερα

210 98 58 027

? 693 895 1035

info@horizon.net.gr

ή

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.