Υπηρεσίες 2017-05-11T12:35:13+00:00

Υπηρεσίες

Κατασκευή και ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων,προσαρμοσμένη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου (CMS), web hosting, στρατηγική και σχεδιασμό δικτύου.

Η ιστοσελίδα είναι το σημαντικότερο μέρος της εικόνας μιας επιχείρησης σε ότι αφορά τους πελάτες. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή ελκυστικών ιστοσελίδων με από κοινού σχεδιασμό της που θα χαρακτηρίζει εσάς και την επιχείρησή σας.

Σας κατανοούμε και μαζί βρίσκουμε την ιδανικότερη λύση.

Φωτογραφία & βίντεο

Στην Horizon πιστεύουμε πως οι όμορφες φωτογραφίες διηγούνται ιστορίες και μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να ονειρεύονται.

Πιστεύουμε ότι οι όμορφες φωτογραφίες πείθουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης για εταιρείας οποιουδήποτε μεγέθους.

360 εικονική περιήγηση

Το θεμέλιο για μια καλή εικονική περιήγηση είναι η υψηλής – ποιότητας φωτογράφηση.
Η εικονική περιήγηση κάνει ακόμα πιο ελκυστική την ιστοσελίδα σας στους επισκέπτες της.

Η εταιρεία μας μάλιστα μπορεί να υπερηφανεύεται πως παρέχει τις υψηλότερης ποιότητας εικονικές περιηγήσεις εντός Ελλάδας.

Διαδικτυακή προώθηση

Από την στιγμή που η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη το επόμενο βήμα είναι να μπορεί κάποιος να την βρει στην μηχανή αναζήτησης.
Η Horizon σας εξασφαλίζει πως η ιστοσελίδα σας είναι σωστή για όλες τις λέξεις κλειδιά και κατηγορίες.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές SEO που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την κατάταξη της σελίδα σας στο διαδίκτυο.

Ενώ η ιστοσελίδα σας είναι «ανεβασμένη» στο διαδίκτυο εξειδικευμένοι χειριστές του SEO & SEM θα σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη δυνατή στρατηγική, η οποία θα αναβαθμίσει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης.

Εταιρική ταυτότητα

Προσφέρουμε μια σειρά από στρατηγικές και δημιουργικές υπηρεσίες για την κατασκευή καινούργιου λογότυπου ή την ποιοτική ανανέωση του υπάρχοντος.
Η εταιρική ταυτότητα παρέχει ένα γενικό λογότυπο και την συνολική οπτική πλατφόρμα της επιχείρησης σας.

Τυπογραφία, σύμβολα, παλέτες χρωμάτων και η διάταξή τους πρέπει να συνδυάζονται κατάλληλα ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα.

Η καθαρή και στοχευμένη εικόνα μιας επιχείρησης μπορεί να την απογειώσει στα μάτια των πελατών της.
Εν κατακλείδι είναι σημαντικό να υπάρχει εναρμόνιση μεταξύ όλων των μέσων επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για την προσέγγιση του επισκέπτη. (Λογότυπος, Επιστολόχαρτα, Σχεδιασμός Επαγγελματικών Καρτών, Ηλεκτρονική Υπογραφή, Προσωπικό Mail κ.τ.λ)